Book

Yadoya Brussel heet u welkom

Welkom in het Yadoya Hotel in Brussel, een hotel waar de Japanse stijl en cultuur op een unieke manier tot leven komen. Kom tijdens uw reis even tot rust in een exclusieve kamer in Japanse stijl in het hart van de Belgische hoofdstad.

DESIGN

Alle kamers zijn aangekleed volgens de traditionele principes van een dojo. Eenvoud en minimalisme zijn hier de sleutelwoorden.

ONTBIJT

Zet uw dag in het Yadoya Hotel goed in met een heerlijk ontbijt aan het internationale buffet. Of geniet van het beste waarmee onze chef uw zintuigen kan strelen.

GRATIS WIFI

Een topservice: voor minder gaan we niet. Met plezier bieden we u de allernieuwste technologie en de snelste glasvezelverbinding op de markt aan.

PURE GASTVRIJHEID

Een hotel zonder gelijke: dat is het minste wat u kunt zeggen over het Yadoya Brussel. Geniet met volle teugen van het design in dit authentieke hotel, dat traditionele Japanse interieurelementen combineert met een moderne look. De beroemde Belgische interieurarchitect Michel Penneman liet zich inspireren door 'omotenashi', het Japanse begrip voor de ultieme gastvrijheid. Elegantie, vriendelijkheid en zorg: om die waarden draait dit concept. Die elegantie vertaalt zich niet alleen in een service van de bovenste plank, maar vindt u ook terug in het design, de zachte sfeer, het oog voor detail en het uitstekende comfort. Het concept weerspiegelt een esthetische, op service gerichte ingesteldheid die ingebakken zit in de Japanse cultuur.